Terug naar het overzicht


Stap 4: afhandelen

Gefeliciteerd. De koop is gesloten. Maar er moet nog veel geregeld en afgehandeld worden. Bij deze laatste stap komt het volgende aan bod:

• het formuleren en aangaan van de koopovereenkomst.
• het verzorgen van een erkend taxatierapport.
• het gezamenlijk doornemen en ondertekenen van de koopakte.
• de voortgangscontrole en, indien noodzakelijk, bijsturing.
• de eindinspectie.
• het begeleiden van de juridische overdracht en de feitelijke levering.

De praktijk: de aankoop van uw droomhuis
De Twentse Aankoopmakelaar controleert namens u de koopovereenkomst en koopakte op alle juridische aspecten. Tevens kunnen wij u advies geven bij de mogelijke koop van de zogenaamde roerende zaken (gordijnen, zonwering en dergelijke).

Erkend taxatierapport
Geldverstrekkers accepteren geen taxatierapport van een makelaar die betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van het woonhuis. Daarvoor moet een onafhankelijke taxateur worden ingeschakeld. De Twentse Aankoopmakelaar adviseert haar clinten graag en kosteloos bij het kiezen van de juiste taxateur.

De grootste aankoop van uw leven
Gedurende het gehele proces zullen wij u als koper voortdurend op de hoogte houden. Het blijft immers de grootste aankoop van uw leven. Daarom is het van belang dat u goed voorbereid te werk gaat. De Twentse Aankoopmakelaar kan u hierbij helpen.

De Twentse Aankoopmakelaar verdient zichzelf terug! Klik hier voor een rekenvoorbeeld van hoe u ruim 20.000,- kunt besparen op een woning met een vraagprijs van 200.000,-.

De Twentse Aankoopmakelaar werkt op alle punten in w voordeel!

Wilt u meer informatie of gratis een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht