Terug naar het overzicht


Stap 1: oriŽnteren en informeren

De eerste stap bestaat voornamelijk uit het oriŽnteren op de woningmarkt en het inwinnen van informatie om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw eigen wensen en mogelijkheden. Deze eerste stap bestaat uit:

• het formuleren van selectiecriteria voor de nieuwe woning (financieel en persoonlijk).
• het zoeken naar woningen die aan de selectiecriteria voldoen.
• een eerste bezichtiging van de geselecteerde woning(en).

De praktijk: op zoek naar uw droomhuis
Waarschijnlijk weet u zelf al naar wat voor soort woning u op zoek bent, in welke plaats u wilt gaan wonen en wat uw financiŽle mogelijkheden zijn. Wellicht heeft u zelfs al eens gekeken naar interessante woningen op de diverse internetsites. Als u uw eigen wensen en mogelijkheden kent, staat niets u meer in de weg om op jacht te gaan naar uw droomhuis. Uiteraard kan De Twentse Aankoopmakelaar u hierbij helpen want wij beschikken over een actueel uitwisselingssysteem waarin alle woningen geregistreerd staan die via een makelaar per regio worden aangeboden. Wij weten dus direct of er een woning te koop is die aan uw woonwensen voldoet. Eerste bezichtiging
U maakt een afspraak met de verkopende partij om een geselecteerde woning te bezichtigen. Voor deze eerste oriŽnterende bezichtiging kunt u ons uiteraard al inzetten, maar omdat een eerste bezichtiging nog vaak nog zeer vrijblijvend is, kunt u deze het beste zelf of met uw partner doen.

Heeft u na de eerste bezichtiging het gevoel dat dit uw droomhuis zou kunnen worden, dan is dat het juiste moment om De Twentse Aankoopmakelaar in te schakelen.

FinanciŽle mogelijkheden
Als u nog niet weet wat uw financiŽle mogelijkheden zijn, is het verstandig om dit eerst in kaart te brengen. De Twentse Aankoopmakelaar kan u die informatie niet geven, maar heeft voor u met diverse hypotheekverstrekkers afspraken gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie of gratis een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht