Waarom?

Waarom zou u De Twentse Aankoopmakelaar inschakelen?

Naar schatting driekwart van alle huizenkopers koopt een woning zonder eigen makelaar. In vrijwel alle gevallen neemt de verkopende partij wel een bemiddelaar in de hand. Uiteraard behartigt deze verkopende makelaar alleen de belangen van de verkoper. Hij wil voor zijn opdrachtgever de hoogste prijs en de gunstigste voorwaarden. Dat kan natuurlijk nooit in het belang van de koper zijn.

Het grote aantal kopers zonder hulp is opvallend. Vooral gezien het feit dat verkopers bijna altijd wl een makelaar inschakelen. Is de consument dan zo deskundig? Dat valt tegen. IJda Geerst van Vereniging Eigen Huis (VEH): Veel mensen kopen zonder hulp omdat ze een mooi huis zien en bij die makelaar binnenlopen. Ze wanen zich in een winkel, in plaats van bij de makelaar van de tegenpartij!

Het is dus onverstandig om zonder een eigen makelaar de grote stap te maken van het kopen van een huis.

Buiten dat is het zo dat de aankoop van een huis heel wat riskanter is dan de verkoop. U heeft namelijk als koper wettelijk een onderzoeksplicht en daarom loopt u het risico een echte miskoop te doen! In het kort: de onderzoeksplicht wil zeggen dat u geen verhaalsrecht op de verkoper heeft als het gaat om zichtbare gebreken. En precies dit is nu de valkuil waar u als (ondeskundig) koper van een woning in kan vallen.

De Twentse Aankoopmakelaar behoedt u voor een miskoop. Wij hebben alle deskundigheid in huis. Bovendien nemen wij uw onderzoeksplicht over. En we besparen ook nog eens veel geld door de juiste onderhandelingsstrategie en marktkennis toe te passen. w belang is het enige belang dat voor ons telt!

Conclusie: schakel altijd De Twentse Aankoopmakelaar in!

Wilt u meer informatie of gratis een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.