Aankoopbemiddeling

Voor de meeste mensen is de koop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Vaak realiseren zij zich daarbij niet welke (financiŽle) gevolgen zo'n aanschaf met zich meebrengt. Laat staan dat men zich van de risico's bewust is, die hen bij een ondoordachte keuze een leven lang kunnen blijven achtervolgen. Bij de aanschaf van een (gebruikte) auto laat men zich vaak bijstaan, waarom zou u bij de aanschaf van een huis anders handelen? U kiest toch ook liever voor zekerheid? Om u deze zekerheid te verschaffen zijn wij er: De Twentse Aankoopmakelaar.

Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces. Dit proces doorloopt u in vier stappen:

De 4 stappen van het aankoopproces:

Stap 1: oriŽnteren en informeren
Stap 2: bezichtigen en adviseren
Stap 3: onderhandelen
Stap 4: afhandelen

Taxaties

U wilt een betrouwbaar en reŽel inzicht in de waarde van een bepaalde woning? De Twentse Aankoopmakelaar biedt u die goede taxatie. Wij bezoeken de woning en beoordelen de bouwkundige kwaliteit, de staat van onderhoud, de courantheid en de ligging van de woning.

Daarnaast houden wij bij het vaststellen van de waarde rekening met de recente transactieprijzen van vergelijkbare woningen. De Twentse Aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt van binnen en van buiten en kan dus een betrouwbare en reŽle taxatie voor u doen.

Wilt u meer informatie of gratis een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.

Bouwtechnische keuringen

Als aankoopmakelaar hebben wij de benodigde kennis van en ervaring met het beoordelen van de bouwtechnische kwaliteit van een woonhuis. Het achterhalen van constructieve of verborgen gebreken vraagt echter nog specifiekere kennis en ervaring. Daarom kan het raadzaam zijn om de bouwtechnische staat te laten keuren door een hierin gespecialiseerde bouwkundige.
Wij kunnen, als u dat wenst, voor u een bouwtechnische keuring laten uitvoeren van de woning die u op het oog heeft. Hiervoor werken wij samen met enkele onafhankelijke en gespecialiseerde keuringsbureaus.
Let op, niet voor elke woning is een keuring noodzakelijk. Wij adviseren u graag hierover.

Wilt u meer informatie of gratis een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.